Ιωάννης Ν. Ρέλλιας MD, MSc

Μαιευτήρας -Γυναικολόγος

Χειρουργός Μαστού

Ο Ιατρός Ιωάννης Ρέλλιας αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 2006. Ακολούθως το 2007 εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και το 2008 με 2009 εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου.

Το 2009 άρχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: «Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή», που ολοκλήρωσε το 2012.

Από το 2012 έως το 2016 ασκήθηκε ως ειδικευόμενος ιατρός Μαιευτικής –  Γυναικολογίας στην Α΄ Μαιευτική – Γυναικολογική Kλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2015 είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Γονιδιακή ανάλυση σε προδιηθητικές και διηθητικές βλάβες μαστού στην Ελλάδα». Μετά το πέρας της ειδίκευσής του εργάσθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και επικουρικός ιατρός του τμήματος μαστού της Α’ Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων Μαιευτικής / Γυναικολογίας, ιδιαίτερα αυτών που άπτονται των παθήσεων του μαστού.