Σοφία Κ. Διαμαντοπούλου MD, MSc

Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος

Η Ιατρός Σοφία Διαμαντοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009 με βαθμό πτυχίου ‘’ λίαν καλώς ’’ .

Μετά την εκπλήρωση της υποχρέωσής της για υπηρεσία υπαίθρου, τελείωσε την ειδίκευσή της στην ειδικότητα της Μαιευτικής Γυναικολογίας το Σεπτέμβριο του 2017 στην Α΄ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα και μετά από εξετάσεις απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας της Μαιευτικής Γυναικολογίας.

Κατέχει Master στην “Ελάχιστα Επεμβατική Χειρουργική & Ρομποτική Χειρουργική” καθώς και στην “Αναπαραγωγική Ιατρική”, με πεδίο ειδικού ενδιαφέροντος την Ενδοσκόπηση στη Γυναικολογία.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά Διεθνή και Ελληνικά Συνέδρια ως Σύνεδρος και Ομιλήτρια και είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Αγρινίου καθώς και του Βρετανικού GMC (General Medical Council).

Από τον Μάρτιο του 2018 διατηρεί ιδιωτικό Μαιευτικό Γυναικολογικό Ιατρείο στην Αθήνα καθώς και στο Αγρίνιο και πραγματοποιεί όλο το φάσμα Μαιευτικών & Γυναικολογικών Επεμβάσεων με εξειδίκευση στην Υστεροσκόπηση.