Σταυρούλα Κ. Διαμαντοπούλου MD, DD

Ιατρός – Οδοντίατρος

Ιατρικός Βελονισμός – Εναλλακτική Ιατρική

Η Ιατρός Σταυρούλα Διαμαντοπούλου αποφοίτησε με άριστα από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2009 και από την Ιατρική Σχολή Αθηνών το 2014.

Ολοκλήρωσε το χρόνο ειδίκευσής της στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν.Π. ” Τζάνειο ” και συνεχίζει με την ειδικότητα της Στοματικής & ΓναθοΠροσωπικής  Χειρουργικής στο Π.Γ.Ν. “Αττικό”.

Είναι υποψήφια Διδάκτορ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με θέμα  “Μελέτη των Ογκογονιδίων EGFR, ERBB2, FGFR2 σε πειραματικό μοντέλο σταδιακής χημικής καρκινογένεσης στο δέρμα”.

Έχει πραγματοποιήσει σπουδές στον Ιατρικό Βελονισμό και έχει λάβει πιστοποίηση από το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού Acuscience.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια Ιατρικής, Οδοντιατρικής & Στοματικής κ΄ ΓναθοΠροσωπικής Χειρ/κής, ως Ομιλήτρια αλλά και ως Οργανωτική Επιτροπή. Επίσης ανέλαβε τη συγγραφή κεφαλαίων  βιβλίων Στοματικής & ΓναθοΠροσωπικής Χειρ/κής καθώς και Πλαστικής Χειρ/κής του Προσώπου. Είναι διδάσκουσα στο  πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “Κλινική Παιδιατρική και Νοσηλευτική Έρευνα”  της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πεδία ειδικού ενδιαφέροντός της αποτελούν η Πλαστική Χειρουργική του Προσώπου και η Εναλλακτική Ιατρική.